Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, είναι οι ακόλουθοι:

  • Αντικαταβολή

Πληρώνοντας με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία μεταφοράς,  με επιπλέον χρέωση η οποία ανέρχεται στο 2,00 €.
Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δε μπορεί να υπερβεί τα 500,00 €.

  • Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

​Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners, Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

  • Paypal

​Με online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal. Η εταιρεία Paypal εγγυάται την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλαγών και επιτρέπει στον χρήστη που διαθέτει λογαριασμό Paypal, να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, αποφεύγοντας να επαναπληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας κάθε φορά. 

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Υπάρχει η δυνατότητα προεξόφλησης  του συνολικού ποσού της ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω κατάθεσης στον ακόλουθο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ:Alpha Bank

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 803-00-2002-009422

IBAN: GR88 0140 8030 8030 0200 2009 422

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 

Στην κατάθεση, προτείνεται ο χρήστης να συμπληρώνει τον κωδικό της παραγγελίας για την ταχύτερη δρομολόγησή της.

  • MasterPass

Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. To Masterpass by Mastercard είναι μια απλή, εύκολη και αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα για γρηγορότερες και πιο ασφαλείς διαδικτυακές αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, αποθηκεύοντας σε αυτή όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών.


Και στους πέντε παραπάνω τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κινητό και σταθερό τηλέφωνο.