Πολιτική Απορρήτου

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Στην εταιρία "ΝΙΜΑ ΑΒΕΕ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ" το απόρρητό σας καθώς και η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για τον λόγο αυτό συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη μέγιστη προσοχή, υπεύθυνα και υιοθετούμε ειδικά μέτρα για να τα διαφυλάξουμε με ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό, μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας, έχουμε συμμορφωθεί με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού όσο και του κοινοτικού (Κανονισμός (ΕΕ) 2016-679- GDPR) και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στα προσωπικά στοιχεία που αφορούν πελάτες και άλλα άτομα με τα οποία συναλλασσόμαστε ή μας επισκέπτονται, καθώς και στη διαχείριση αυτών των προσωπικών στοιχείων με οποιαδήποτε μορφή –προφορικά, ηλεκτρονικά ή γραπτά.

Η παρούσα Πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης και ενιαίο με αυτούς σύνολο και μπορεί να τροποποείται εν όλω ή εν μέρει. Σας προτρέπουμε, επίσης να διαβάσετε τα «Πολιτική Cookies» και «Όροι Χρήσης» του www.nima.gr, που περιέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τις συνθήκες σχετικά με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να συναλλάσεστε μαζί μας με οποιαδήποτε μορφή –προφορικά, ηλεκτρονικά ή γραπτά αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις ανεπιφύλακτα.

 

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ως προσωπικά δεδομένα ορίζονται πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Τέτοια στοιχεία, όπως ορίζει ο Νόμος και οι σχετικές ευρωπαϊκές διατάξεις, αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο του μέλους, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη (username), κωδικός πρόσβασης (password) και διεύθυνση IP.

 

Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεδομένων είναι η εταιρία "ΝΙΜΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ", με έδρα στις Αχαρνές Αττικής, οδός Μυροβλήττισας 48, Τ.Κ. 13678. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας είναι μέσω τηλεφώνου στο 210-2400100 είτε μέσω email στο [email protected]

 

 

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας;

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω και να μας υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική και την εν γένει συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών σας δεδομένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την Εταιρεία, στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στη χώρα μας. Σχετικές λεπτομέρειες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο www.dpa.gr. Θεωρούμε ωστόσο υποχρέωσή και καθήκον μας να διαχειριστούμε τυχόν προβληματισμούς σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, οπότε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Πως γίνεται η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και γιατί;

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

Ειδικότερα:

  • Ολοκλήρωση, Εκτέλεση και Αποστολή της παραγγελίας :

Προκειμένου να ολοκληρώσουμε, να εκτελέσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας, συλλέγουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το Νόμο και τους Γενικούς Όρους Χρήσης. Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά, είναι τo όνομα και επίθετο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email), το τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό), η διεύθυνση αποστολής προϊόντων (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα), η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας, τα στοιχεία πληρωμής και ο τύπος παραστατικού που θέλετε να εκδώσουμε (απόδειξη ή τιμολόγιο). Στην περίπτωση που ζητήσετε την έκδοση τιμολογίου θα σας ζητηθούν στοιχεία της εταιρείας σας όπως η επωνυμία της εταιρείας, ο Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ., η δραστηριότητα, η διεύθυνση της έδρας της καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό και κινητό). Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του τραπεζικού ιδρύματος της ALPHA BANK μέσω του οποίου θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μόνο για την εκτέλεση της συναλλαγής σας. Η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών στα συστήματα της, πέραν των τελευταίων 4ων ψηφίων του αριθμού των καρτών που λαμβάνουμε ως ενημέρωση από το τραπεζικό ίδρυμα προκειμένου να μπορεί να γίνει επιβεβαίωση και ταυτοποίηση της πληρωμής σας αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να σας ζητήσουμε προσωπικά δεδομένα όπως τα στοιχεία και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού σας για ενδεχόμενες επιστροφές χρημάτων προς εσάς σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Γενικών Όρων Χρήσης και του Νόμου.

  • Εγγραφή για λήψη Newsletter:

Κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία των ενημερωτικών μας δελτίων (Newsletters), συλλέγουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) προκειμένου να μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις και προσφορές μας που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κ.α.).

  • Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών:

Στα πλαίσια της επικοινωνίας σας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ειδικής φόρμας στην σελίδα "Επικοινωνία", συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, το επίθετο, το email, το τηλέφωνο και τον κωδικό της παραγγελίας σας, με σκοπό την παροχή βοήθειας αναφορικά με τις τρέχουσες παραγγελίες σας καθώς και την ενημέρωσή σας για προϊόντα ή υπηρεσίες.

  • Εγγραφή ως Μέλος:

Κατά τη διαδικασία εγγραφής σας ως μέλος και το άνοιγμα λογαριασμού, συλλέγουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και για  τη χρήση υπηρεσιών που προορίζονται μόνο για Εγγεγραμμένους Χρήστες/Μέλη (π.χ. αποθήκευση στοιχείων για μελλοντική παραγγελία).

  • Περιήγηση και άλλες Υπηρεσίες (Μέσω της χρήσης Cookies):

Με τη χρήση των cookies και άλλων παρεμφερών τεχνολογιών συλλέγουμε ή/και δημιουργούμε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας, όπως τα προϊόντα που επισκέπτεστε, τη διάρκεια και τη συχνότητα που τα παρατηρείτε, τα είδη των newsletter που ανοίγετε ή όχι, το περιεχόμενο τους και η διάδρασή σας μαζί μας μετά από κάθε αποστολή newsletter, τη Λίστα των Αγαπημένων, το είδος των προϊόντων που αγοράζετε, τους όρους αναζήτησης που έχετε εισαγάγει ή τα προϊόντα που τοποθετείτε στο καλάθι και δεν ολοκληρώνετε την αγορά τους. Επίσης από τις αγορές σας δημιουργούμε δεδομένα σχετικά με αυτές, το ιστορικό των παραγγελιών σας και αγορών σας, τις προτιμήσεις σας, τη συχνότητα των αγορών σας ανά είδος, την αξία των προϊόντων που αγοράζετε ή που σας ενδιαφέρουν, την εποχή κατά την οποία αγοράζετε κ.α. Συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων επισκέπτεστε το δικτυακό μας τόπο, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε το δικτυακό μας τόπο, είτε σχετικά με τη σελίδα από την οποία συνδεθήκατε και τη σελίδα στην οποία μεταβήκατε όταν φύγατε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την Πολιτική Cookies της εταιρίας μας πατώντας εδώ.

 

  • Διενέργεια Marketing, Δημοσκοπήσεων και Έρευνα Αγοράς:

Προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη σχέση με τους χρήστες μας, χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επαφής σας στο πλαίσιο της διενέργειας έρευνας αγοράς, την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ καθώς και γενικότερων ερευνών για την ανίχνευση ικανοποίησης.

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων για τέτοιες δραστηριότητες είναι απολύτως προαιρετική. Είστε ελεύθεροι να παρέχετε ή όχι τα Προσωπικά σας Δεδομένα για αυτό το σκοπό, αλλά ελλείψει αυτών η Εταιρεία δεν θα μπορεί να εκτελέσει ενέργειες marketing και διαφήμισης, δημοσκοπήσεις και έρευνες αγοράς ή αναλύσεις των συνηθειών σας.

  • Στατιστικές Έρευνες και Αναλύσεις:

Για λόγους στατιστικών ερευνών και αναλύσεων με δεδομένα σε συνολική μορφή με σκοπό την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλοεπιδρούν και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα βελτιώνοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων θεωρείται νόμιμη καθώς αποσκοπεί στην εκτέλεση συμβολαίου μεταξύ μας ή στην παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας που εσείς ζητήσατε.

 

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

 

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

 

  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

 

  • Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

 

  • Επίσης διατηρούμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε εσείς και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σας.

 

Που διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Για απαιτήσεις οργάνωσης και λειτουργίας σχετικές με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών από την εταιρία μας, είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου είτε αυτοπροσώπως, διαβιβάζουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Ειδικότερα μεταβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Στην αρμόδια μεταφορική εταιρία, προκειμένου να μεταφέρει και να σας παραδώσει τα προϊόντα που αγοράσατε,
  • Σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς για την είσπραξη του τιμήματος των αγορών
  • Σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό της Εταιρείας υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της Εταιρείας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της,
  • Σε τρίτους συνεργάτες μας οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά και χωρίς περιορισμό τεχνικές υπηρεσίες φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, συμβούλους κα.

Κάθε τρίτο μέρος το οποίο μπορεί να λάβει τα προσωπικά σας δεδομένα έχει αξιολογηθεί και επιλεγεί από την Εταιρεία για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ικανότητα συμμόρφωσης με τη νομοθεσία που ορίζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Διασφαλίζουμε ότι δεν θα διαθέσουμε προς πώληση, ούτε θα διαβιβάσουμε ή μεταβιβάσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εκτός από τους άνω αναφερόμενους, χωρίς την συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις Αρμόδιες και μόνο Αρχές. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις Αρμόδιες Δικαστικές, Αστυνομικές και άλλες Διοικητικές Αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά μου σε σχέση με τα προσωπικά μου δεδομένα;

Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας και επεξεργαζόμαστε, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης: μπορείτε να μας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το νόμο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιμήσεις, να σας παράσχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως ποια δεδομένα έχουμε, γιατί τα χρησιμοποιούμε, σε ποιον τα γνωστοποιούμε, εάν τα διαβιβάζουμε στο εξωτερικό και πώς τα προστατεύουμε, για πόσο καιρό τα κρατάμε, ποια δικαιώματα έχετε, πώς μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία, από πού πήραμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν έχουν ήδη δοθεί πληροφορίες σε αυτήν την Πολιτική.
  • Δικαίωμα Διόρθωσης: μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε ατελή, μη επικαιροπoιημένα ή ανακριβή δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Βεβαίως αντίστοιχα διατηρούμε και εμείς το δικαίωμα να σας ζητάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.
  • Δικαίωμα Διαγραφής : μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, εφόσον βεβαίως ο νόμος δεν μας υποχρεώνει για το αντίθετο (π.χ. για συμμόρφωση με νομική υποχρέωση, για την εκπλήρωση άλλου νόμιμου σκοπού ή άλλης νομικής βάσης ή για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων).
  • Δικαίωμα Περιορισμού: μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες, (π.χ. στην περίπτωση όπου η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, αλλά εξακολουθούμε να τα χρειαζόμαστε για την θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων ή υπάρχει άλλος νόμιμος σκοπός επεξεργασίας ή άλλη νομική βάση).
  • Δικαίωμα Εναντίωσης: μπορείτε να εναντιωθείτε στη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Δικαίωμα Άρσης Συγκατάθεσης (Opt- Out) : μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά τη χρήση τους, με έναν από τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω.
  • Δικαίωμα Φορητότητας: μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να παράσχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη μορφή που χρησιμοποιείται ευρέως, σε μορφή μηχανικής ανάγνωσης ή μπορείτε να ζητήσετε να μεταφερθούν απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα σε ανθρώπινη παρέμβαση στα πλαίσια απόφασης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας : μπορείτε να ζητήσετε να ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

 

Πως μπορώ να ασκήσω τα δικαιώματά μου;

Σας προσφέρουμε εύκολους τρόπους να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώματα, μέσω συνδέσμων «κατάργησης εγγραφής» (Unsubscribe) που βρίσκονται πάντα στο κάτω μέρος του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) που λαμβάνετε, με τηλεφωνική Εξυπηρέτηση στo τηλέφωνo 210-2404100 Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 έως 14.30, ή με αποστολή Email στο [email protected]
 

Ενδέχεται, για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, να ζητήσουμε ορισμένα στοιχεία για εσάς με σκοπό την ταυτοποίησης σας. Το δικαίωμα σας ασκείται ατελώς, ενδέχεται ωστόσο όταν το δικαίωμά σας το ασκείτε καταχρηστικά να σας ζητήσουμε ένα τέλος, σύμφωνα και με τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας εντός μηνός, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που ο χρόνος ανταπόκρισής μας σε ένα αίτημά σας, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Εάν θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα κρατήθηκαν με παράνομο τρόπο, μπορείτε να παρουσιάσετε μια αίτηση σε μια από τις Εποπτικές Αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση των Κανόνων Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται, σας προτρέπουμε, λοιπόν, να επαληθεύετε περιοδικά το περιεχόμενό της. Για να βοηθηθείτε, η παρούσα Πολιτική φέρει ημερομηνία θέσης σε ισχύ στο τέλος του παρόντος εγγράφου.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 29/08/2018

 

Nima 212 pop up