S3.gy.digital%2fnimahome%2fuploads%2fasset%2fdata%2f16797%2fblog cover
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NIMA HOME ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το νέο κατάστημα NIMA HOME βρήκε το σπίτι του στην καρδιά του Πειραιά, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 8. Άνοιξε τις πόρτες του και καλωσορίζει τους λάτρεις της μόδας του σπιτιού με θαλασσινό αέρα, σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές, αλλά και τις ωραιότερες αγορές της Αττικής.

Στο νέο μας κατάστημα θα ζήσετε μια εμπειρία γεμάτη υφές, χρώματα, αρώματα και μια μοναδική σύνδεση με τη φύση που συνοδεύει τη φιλοσοφία της NIMA HOME και χαρακτηρίζει κάθε τι που δημιουργεί. Εμπνευσμένα από τη φύση, με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία, τα προϊόντα της εταιρίας ξεχωρίζουν για τις ποιοτικές, φυσικές πρώτες ύλες, όπως το βαμβάκι, το λινό, το μαλλί, το jute (γιούτα), το ξύλο και το μάρμαρο. Η γήινη, φυσική αίσθηση διακατέχει και τη διακόσμηση του καταστήματος που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και οικειότητας στον χώρο, όπως ακριβώς και τα προϊόντα της NIMA HOME.

Οι σύγχρονες γραμμές στο design, η στιλιστική αρμονία χρωμάτων και υφών, τα αγαπημένα minimal, boho-chic, ethnic και jungle styles που ξεχωρίζουν στις τάσεις της μόδας του σπιτιού διακατέχουν τις συλλογές προϊόντων της NIMA HOME. Στο κατάστημα θα βρείτε τα δημοφιλή λευκά είδη της εταιρίας για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το μπάνιο, το παιδικό και το βρεφικό δωμάτιο, μια πλήρη συλλογή για την παραλία που περιλαμβάνει πετσέτες θαλάσσης, τσάντες και νεσεσέρ, μοναδικά είδη deco, αρωματικά χώρου, μικρά έπιπλα όπως σκαμπό, πουφ πάγκους και ποιοτικά χαλιά για κάθε χώρο του σπιτιού.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το νέο κατάστημα NIMA HOME στον Πειραιά και να ανακαλύψετε τα νέα προϊόντα της συλλογής για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. Μια συλλογή εμπνευσμένη από την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή φύση με υπέροχη παλέτα χρωμάτων στην οποία ξεχωρίζουν η τερακότα και το μπεζ που θα σας ταξιδέψουν στο Μεξικό, τα υπέροχα σιέλ και πετρόλ της ελληνικής θάλασσας, αλλά και το μοναδικό γκρι της πέτρας και των βράχων που φέρνει ισορροπία στον χώρο και δημιουργεί υπέροχους συνδυασμούς. Περιπλανηθείτε ανάμεσα στα χρώματα, αγγίξτε τα υφάσματα και τα χειροποίητα χαλιά. Φανταστείτε πώς θα μοιάζει το δικό σας σπίτι με τις υφές τους. Μυρίστε τα αρωματικά χώρου και βρείτε το άρωμα του σπιτιού σας. Επιλέξτε είδη deco από φυσικό ξύλο και μάρμαρο που θα αναδείξουν τη διακόσμησή σας. Βρείτε τους συνδυασμούς που σας εκφράζουν περισσότερο και ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.

Το νέο κατάστημα ΝΙΜΑ ΗΟΜΕ είναι εδώ για να σας προσφέρει μια νέα, ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη έμπνευση και ιδέες για το σπίτι. Επισκεφθείτε το στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 8, Πειραιάς.

 

ΝΙΜΑ ΗΟΜΕ Franchise Store - Ιωακειμίδης (ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΟΥΡΑΚΗΣ ΟΕ)

 

Πίσω στη Λίστα Άρθρων
Share Facebook articles Twitter