S3.gy.digital%2fnimahome%2fuploads%2fasset%2fdata%2f27226%2fthessaloniki 1200x250
ΤΟ ΠΡΩΤΟ NIMA HOME CONCEPT STORE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το πρώτο NIMA HOME Concept Store στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Αγίας Σοφίας 9, στην καρδιά της πόλης και σε μια από τις ωραιότερες αγορές της βορείου Ελλάδος.

Οι λάτρεις της μόδας του σπιτιού καλούνται να ανακαλύψουν μια νέα εμπειρία στα είδη σπιτιού σε ένα ολοκαίνουριο κατάστημα NIMA HOME. Μια εμπειρία που κυριαρχούν οι υφές, τα χρώματα, τα σχέδια, τα αρώματα και η ξεχωριστή σύνδεση των προϊόντων NIMA HOME με τη φύση.

Η φιλοσοφία της NIMA HOME βασίζεται στον σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία, με αυτή τη βάση δημιουργεί προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση που κατασκευάζονται από ποιοτικές πρώτες ύλες, όπως βαμβάκι, μαλλί, λινό, jute (γιούτα), δέρμα, κλωστική κάνναβη, ανακυκλωμένο PET, ξύλο και μάρμαρο.

Το νέο NIMA HOME Concept Store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποπνέει τη φυσική αίσθηση, την άνεση και την οικειότητα των προϊόντων της NIMA HOME. Εκεί βρίσκουν το σπίτι τους οι πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας του σπιτιού, σε απόλυτη αρμονία με τις υφές και τα χρώματα της νέας χειμερινής συλλογής. Υπέροχες γραμμές, χρώματα και σχέδια που μεταβαίνουν από τα φυσικά, στα κλασικά, στα floral – boho και στα ζεστά, χριστουγεννιάτικα είναι εδώ για να ζεστάνουν το σπίτι χαρίζοντάς του ξεχωριστή αισθητική.

Το νέο κατάστημα NIMA HOME στη Θεσσαλονίκη, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το στιλ που σας εκφράζει περισσότερο και ταιριάζει στον δικό σας χώρο μέσα από αμέτρητες επιλογές από την πλήρη συλλογή λευκών ειδών της NIMA HOME για το υπνοδωμάτιο, το παιδικό και το βρεφικό δωμάτιο, το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και το μπάνιο, αλλά και μια υπέροχη συλλογή χαλιών, σύγχρονα είδη deco και αρωματικά χώρου για όλους τους χώρους του σπιτιού.

Για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε!

Επισκεφθείτε το NIMA HOME Concept Store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Αγίας Σοφίας 9.

 

Πίσω στη Λίστα Άρθρων
Share Facebook articles Twitter