S3.gy.digital%2fnimahome%2fuploads%2fasset%2fdata%2f4403%2fdeco
Νέα σειρά προϊόντων NIMA DECO

Για πρώτη φορά, η NIMA HOME παρουσιάζει τα νέα είδη DECO, μια υπέροχη σειρά που απογειώνει τη διακόσμηση του σπιτιού. Τα είδη NIMA DECO κατασκευάζονται με φυσικά υλικά από την Ελλάδα όπως το ξύλο και το μάρμαρο, αλλά και με το πιο μοντέρνο υλικό της εποχής, το τσιμέντο.

Μίνιμαλ & ρουστίκ ξύλο

Το φυσικό ξύλο προσφέρει ζεστασιά και κάνει τον χώρο πιο οικείο. Στην συλλογή NIMA DECO θα το συναντήσουμε σε ακατέργαστους φυσικούς κορμούς, καθρέπτες, πάγκους, δίσκους και σε πολλά ακόμα αντικείμενα.

Ελληνικό & στιβαρό μάρμαρο

Το μάρμαρο της ελληνικής παράδοσης επανέρχεται στη μόδα της διακόσμησης του σπιτιού. Με την καθαρή και στιβαρή του όψη δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο σπίτι. Θα το συναντήσουμε σε πολλά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα του σπιτιού και του μπάνιου, όπως σαπουνοθήκη, θήκη για οδοντόβουρτσα, βάζα, μπολ και άλλα.  

Industrial & μοντέρνο τσιμέντο

Το πιο μοντέρνο στιλ της σεζόν είναι τα διακοσμητικά είδη από τσιμέντο. Μπορεί να είναι ένα υλικό που δεν έχουμε συνηθίσει, όμως αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας στη διακόσμηση σπιτιού. Το industrial στιλ και η ανθεκτικότητα του τσιμέντου ενσωματώνεται σε αντικείμενα όπως κασπώ, σουβέρ, βάζα, δίσκους μέχρι και σε ιδιαίτερα ντουί για τις λάμπες μας.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη συλλογή NIMA DECO και να πάρετε ιδέες διακόσμησης για το δικό σας ονειρεμένο σπίτι.

 

Πίσω στη Λίστα Άρθρων
Share Facebook articles Twitter