S3.gy.digital%2fnimahome%2fuploads%2fasset%2fdata%2f20518%2fblog cover
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποστασιοποίησης και καραντίνας, το Καλοκαιράκι έφτασε για να μας ανανεώσει και να φέρει μαζί του μια αίσθηση χαλάρωσης κι ελευθερίας που τόσο έχουμε ανάγκη. Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, χρώματα, θάλασσα και φύση που θα αναζωογονήσει όλες μας τις αισθήσεις.

      

Αυτή η αλλαγή φαίνεται και στα trend της διακόσμησης του σπιτιού για το φετινό Καλοκαίρι. Μέσα από φωτεινά χρώματα, μοναδικές υφές και διακοσμητικά στοιχεία από φυσικά υλικά, το σπίτι μας μεταμορφώνεται σε όαση χαλάρωσης και χαρούμενης διάθεσης.

         

Η χρωματική παλέτα του Καλοκαιριού είναι εμπνευσμένη από τη φύση, με τροπικές αποχρώσεις του πράσινου, φωτεινά μπεζ που θυμίζουν ηλιαχτίδες, υπέροχα μουσταρδί και ζεστή τερακότα που δίνουν ένταση και όμορφη αίσθηση και ξεχωριστά μπλε εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις της θάλασσας που είναι πιο καλοκαιρινά από ποτέ.

Τα χρώματα ντύνουν όλους τους χώρους του σπιτιού. Ανανεώνουν τη διάθεση από το σαλόνι και τους εξωτερικούς χώρους που θα απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας μέχρι την κουζίνα, το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο που μας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε μέρα.

      

Τα φυσικά υλικά και οι υφές επανέρχονται δυναμικά, μαζί τους και τα καλοκαιρινά χαλιά από φυσικές ίνες που ντύνουν υπέροχα το σπίτι, αλλά και τα παραδοσιακά καλάθια που γίνονται must στη διακόσμηση και χρησιμοποιούνται με πολλούς τρόπους σαν αποθηκευτικοί χώροι, σαν κασπώ, σαν διακοσμητικά τοίχου ή όπως εσείς επιλέξετε. 

      

Οι μαξιλάρες δαπέδου βρίσκουν τη θέση τους στους εσωτερικούς, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και οι γωνιές που θα περάσουμε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βραδιές γεμίζουν χρώμα και boho αισθητική.

       

Απολαύστε το Καλοκαίρι και το σπίτι σας, όπως ονειρεύεστε να ζείτε! 

Πίσω στη Λίστα Άρθρων
Share Facebook articles Twitter