S3.gy.digital%2fnimahome%2fuploads%2fasset%2fdata%2f16731%2fblog cover
Η ΝΙΜΑ ΗΟΜΕ στηρίζει το Μένουμε Σπίτι και φροντίζει για την ασφάλεια των παραγγελιών σας

Με τις εξελίξεις που βιώνουμε λόγω του COVID-19 θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πρώτη προτεραιότητα της NIMA HOME είναι η ασφάλεια των ανθρώπων και των οικογενειών τους, τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών και των συνεργατών μας.

Τα καταστήματα και φυσικά σημεία πώλησης των προϊόντων μας παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας, σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση.

Για αυτό το χρονικό διάστημα θα βρισκόμαστε κοντά σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που μπορείτε να επισκέπτεστε στο www.nima.gr και να προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Για να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια όλων σας και την πρωτοβουλία “Μένουμε Σπίτι”, με κάθε παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ

Με εταιρική υπευθυνότητα και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προετοιμασία των παραγγελιών σας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά. Κάθε δέμα προετοιμάζεται και σφραγίζεται προσεκτικά στις εγκαταστάσεις μας, ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν σε εσάς με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Την ίδια διαδικασία και τους ίδιους κανόνες ασφαλείας ακολουθούμε και για τα δέματα που επιστρέφονται στις εγκαταστάσεις μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΜΑ ΗΟΜΕ

Είμαστε κοντά σας και φροντίζουμε καθημερινά ώστε να εξυπηρετήστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Για κάθε σας ανάγκη μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο [email protected] και μέσω τηλεφώνου στο 210 2400100.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

Η ομάδα της NIMA HOME

 

Πίσω στη Λίστα Άρθρων
Share Facebook articles Twitter