S3.gy.digital%2fnimahome%2fuploads%2fasset%2fdata%2f14707%2fblog cover
Γιορτινή διακόσμηση που ταιριάζει στο σπίτι σας

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι οι ημέρες που γιορτάζουμε περισσότερο από κάθε άλλη γιορτή του έτους. Η διάθεση των ανθρώπων αλλάζει, τα δώρα κάνουν την εμφάνισή τους, τα λαμπάκια φωτίζουν γιορτινά τις βραδιές, τα γέλια δυναμώνουν και φυσικά, μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρωταγωνιστής του ρεβεγιόν είναι το αγαπημένο γιορτινό τραπέζι. Οικογένεια και φίλοι συγκεντρώνονται γύρω από αυτό και μοιράζονται πολλά περισσότερα από ένα δείπνο, μοιράζονται ευχές, αγάπη, χαρά και ζουν το ίδιο το νόημα των εορταστικών ημερών.

Μήπως όμως η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που είχατε μέχρι τώρα σας έχει κουράσει ή θέλετε κάτι διαφορετικό και πιο σύγχρονο για το νέο σας σπίτι; Τότε είναι η καλύτερη στιγμή να επιλέξετε ένα ύφος διακόσμησης με πιο σύγχρονες πινελιές που ταιριάζουν περισσότερο σε εσάς και στο σπίτι σας.  Υπάρχουν πολλές ιδέες που προτείνουν οι διακοσμητές παγκοσμίως για να φέρετε το πνεύμα των εορτών στο σπίτι σας, χωρίς να το βαρύνετε με διακοσμητικά στοιχεία που δεν ταιριάζουν με το στιλ που έχετε επιλέξει για αυτό.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση σε Σκανδιναβικό στιλ

      

   

     

Εάν αγαπάτε τις λιτές γραμμές του σκανδιναβικού ύφους, φέρτε τη γιορτινή διάθεση στο σπίτι διατηρώντας ακριβώς αυτό το ύφος. Επιλέξτε μια παλέτα σε τόνους του λευκού και του ανοιχτού γκρι και αφήστε τα φωτάκια να δώσουν τη λάμψη τους. Ένα ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό, μερικά δεντράκια, όμορφα σουβέρ, αρωματικά κεριά, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μαξιλαράκια και γιατί όχι, μια γούνινη κουβέρτα για τον καναπέ σας μπορούν να στολίσουν το σπίτι με γιορτινή διάθεση!

   

Λάμψη και Σύγχρονο look 

   

Το χρυσό και το ασημί χρώμα μπορεί να θεωρούνται κλασικά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αλλά φέτος έχουν έρθει ανανεωμένα με μια υπέροχη γυαλιστερή όψη που θα φωτίσει το σαλόνι σας για μια πιο αναβαθμισμένη εορταστική διακόσμηση. Φυσικά μπορείτε να τα διατηρήσετε και όλο τον χρόνο μιας και είναι από τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας του σπιτιού.

Χριστούγεννα σε όλο το σπίτι

      

   

Όσοι αγαπούν τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να αρκεστούν μόνο στον στολισμό του δέντρου. Θέλουν να ζουν και να αναπνέουν τη γιορτινή διάθεση σε όλο το σπίτι! Εάν ανήκετε κι εσείς στους λάτρεις των Χριστουγέννων, τότε μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να προσθέσετε χριστουγεννιάτικες πινελιές σε όλο το σπίτι. Ξεκινώντας από το σαλόνι, τα απαραίτητα διακοσμητικά μαξιλάρια και οι πλεκτές κουβερτούλες που θα δώσουν χρώμα και θα ζεστάνουν τις βραδιές που θα χαλαρώνετε βλέποντας τις κλασικές, αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

      

      

  

Για περισσότερη γιορτινή διάθεση μπορείτε να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με όμορφες πετσέτες και αρωματικά κεράκια, τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας τη βραδιά του ρεβεγιόν. Φυσικά, η κουζίνα δεν μπορεί παρά να ντυθεί με γιορτινή διάθεση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χριστουγεννιάτικο μοτίβο και να έχετε ασορτί τραπεζομάντηλο, γάντια, μαξιλάρια για τις καρέκλες και γιατί όχι, μια όμορφη ποδιά που θα φορέσετε όταν φτιάχνετε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και γεύματα.

      

   

Όσο για το τραπέζι, θα φορέσει κι αυτό τα γιορτινά του, ξεκινώντας με ένα υπέροχο τραπεζομάντηλο ή runner και όμορφους κρίκους που θα το στολίσουν για να τοποθετήσετε τις πετσέτες των καλεσμένων. Η διακόσμηση ολοκληρώνεται με τα καλαίσθητα σουβέρ για τα ποτήρια των καλεσμένων και αν θέλετε να απογειώσετε το αποτέλεσμα, στολίστε το κέντρο του με μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση από γκι ή έλατο για να δώσετε χρώμα και μια φυσική πινελιά στο γιορτινό τραπέζι.

      

Το σημαντικότερο από όλα είναι να χαρείτε το σπίτι σας, τον χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πάνω από όλα να γιορτάσετε αυτές τις όμορφες ημέρες.  

Πάρτε ιδέες διακόσμησης από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή μας!

Πίσω στη Λίστα Άρθρων
Share Facebook articles Twitter